2016. november 4., péntek

Szívek hullámhosszán

                             Szívek hullámhosszán
                                I'm Reed Fish (2006)amerikai dráma, szerelmi történet, vígjáték

Alkotók

RENDEZŐ:
Zackary Adler
FORGATÓKÖNYVÍRÓ:
Zackary Adler
Peter Alwazzan
Rhett Wickham
Reed Fish
ZENESZERZŐ:
Roddy Bottum
OPERATŐR:
Doug Chamberlain
PRODUCER:
Bader Alwazzan
Peter Alwazzan
VÁGÓ:

Julia Ruell


Szereplők

Reed Fish
Jay Baruchel

Kate Peterson
Alexis Bledel

Jill
Schuyler Fisk

Frank Cortez
Victor Rasuk

Andrew
DJ Qualls

Maureen
Katey Sagal

Ralph
Chris Parnell

Jill Cavanaugh

Shiri Appleby

Mud Meadows-ban mindenki kedveli Reed Fish-t (Jay Baruchel). Reed Fish ugyanis példaértékű életet él. Néhai édesapja nyomdokait követve a helyi rádió reggeli műsorát vezeti, amelyben a városka lakói panaszt tehetnek a polgármesternőnek (Katey Sagal), s eddig nem nagyon akadt olyan probléma, amit Reed Fish ne tudott volna megoldani. Nem is csoda, hogy csak úgy tobzódik a jóakarókban és barátokban. Látszólag magánéletében is minden klappol, hisz eljegyezte a város legmenőbb üzletemberének gyönyörű lányát (Alexis Bledel). Igen ám, csak egy nap betoppan a városba Reed egykori szerelme (Schuyler Fish), akiről már a gimiben is ódákat zengtek a fiúk, s Reed Fish bombabiztos élete szempillantás alatt feje tetejére áll.


Ó mondd, te kit választanál? Eme vízválasztó kérdésre keresi a választ ez a könnyed romantikus komédia, amelyben olyan sztárok remekelnek, mint Jay Baruchel (Millió dolláros bébi, Felkoppintva), a Szívek szállodája egyik Gilmore-lánya, Alexis Bledel, valamint Katey Sagal (Egy rém rendes család), Schuyler Fisk (Narancsvidék) és DJ Qualls (Cool túra, A mag).

Végre egy film ami nem arról szól ,hogy hány női cici van benne végre nem káromkodnak minden percben.
A film maga közepes mert ilyen vagy hasonló történetet láttunk már jobban eladva is. De annyira nem rossz  mint írja az előző hozzászóló.Persze aki Alexis Bledel fan annak biztos nem tetszik ,hogy így kicsesznek a kedves színésznőcskéjével. 
Őszintén irigylem a srácot olyan munkája van amivel itt Magyarországon milliomos lenne erre eldobja az egészet .... a vége el lett cseszve de ez megint ízlések és pofonok. 

Azért írtam ennyit mert vagy semmit nem írnak erről a filmről fórumokon vagy csak rosszat és ez bosszant mert amit mostanában láttam förtelmes főnökök vagy a másnaposak után végre örültem egy normális filmnek. 

port.hu 5/10 (22 szavazat) 6/10 2016.11.04.  7 hozzászólás

IMDb 5.8/10 (3.911 felhasználó szerint) 2016.11.04.
               Metascore  36

Kritikus tömeg 2.9/5 (11 szavazat) 2016.11.04.

Filmkatalógus 3.19/5 (98 osztályzat alapján) 2016.11.04.  5 hsz

SNITT 60%  7 csillagozás  2 értékelés  2016.11.04.

mafab 56 21 szavazat  2016.11.04. 

ifdb