2018. január 15., hétfő

The Night Manager (sorozat)

                      The Night Manager

                        Éjszakai szolgálat 
angol akciófilm-sorozat, 60 perc, 2016

rendező: Susanne Bier
forgatókönyvíró: David Farr John Le Carré
zeneszerző: Víctor Reyes
operatőr: Michael Snyman
producer: Rob Bullock
executive producer: Stephen Cornwell 
Stephen Garrett 
William D. Johnson 
Simon Cornwell
vágó: Ben Lester  


Szereplők:
Tom Hiddleston             Jonathan Pine
Hugh Laurie                  Richard Onslow Roper
Elizabeth Debicki           Jed
Tom Hollander               Corcoran
Olivia Colman                Burr
Michael Nardone           Frisky
Alistair Petrie                Sandy Langbourne
Jonathan Aris               Raymond Galt
Douglas Hodge             Rex Mayhew
Nasser Memarzia          Abdul Barghati
David Harewood         
  Katherine Kelly
Tobias Menzies      
 Neil Morrissey

Mourad Zaoui

Az egykori brit kommandós, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) szállodaportásként sem tud hátat fordítani az erőszak világának. Ismét felbukkan életében a világ legromlottabb embere, a nemzetközi fegyverkereskedő Richard Onslow Roper (Hugh Laurie). Hogy beférkőzzön Roper belső köreibe, magának Pine-nak is bűnözővé kell válnia. 

port.hu 9.4/10 (7 szavazat) 2016.02.27.
              2 hozzászólás

IMDb 8.6/10 (900 felhasználó szerint)

Filmkatalógus 4.67/5 (3 osztályzat alapján)

SNITT 40% (1 csillagozás )

1.évad 1.rész 8.4/10 (171 felhasználó szerint) 8/10 2016.02.22. AMC
Ex-katona Jonathan Pine, az éjszaka vezetője a Nefertiti szállodában Kairóban, közelednek Sophie Alekan, a vendég, aki a nő üzletember tartott Freddie Hamid, és aki kéri _him_ másolni Egyes papírok neki. Ezek kiderülhet, hogy felfedje Hamid mint fegyver kereskedő és egy érintett Jonathan veszi őket, hogy a brit nagykövetség, ahonnan küldik Angela Burr, aki vezeti a Nemzetközi Enforcement Agency Londonban. Jonathan nem lehet menteni Sophie származó meggyilkolják, és négy évvel később, dolgozik egy svájci szállodában, ahol Richard Roper és kísérete Röviden marad. Angela megidézi Jonathan irodájába, és azt mondta _him_ Ez Roper egy nemzetközi fegyverkereskedő Kétségtelen, aki részt vett Sophie halálát, és kéri, hogy menjen _him_ titkos, hogy segítsen neki, hogy csapdába _him_.(google fordító)

1.évad 2.rész 8.5/10 (233 felhasználó szerint) 8/10 2016.02.29. AMC
2018. január 15. hétfő, 21:25 - DUNA TV

Angela Burr küld Jonathan, ki, hogy bosszút Sophie Alekan, hogy Devon, hogy bemutassa magát ördögi drogdíler Tom birsalma, a sikeres csel Segített pénzt amerikai ügynök Joel Steadman. Hat hónappal később ő dolgozik a Mallorca szigetén Hol Roper és Jed élnek kisfia Daniel. Míg a trió egy étteremben barátok Lance Corcoran Roper és Lord és Lady Langbourne albán gengszterek törni, és elrabolja a váltságdíjat Daniel célra meghiúsította Jonathan. Nem tudván que le egész a testmozgás-már színre volt hálás Roper üdvözli Jonathan az ő köre, ELLENÉRE Corcoran gyanúját. Londonban Burr és Steadman Gratulálok arról, hogy az MI6 nincsenek tisztában a tervet.

1.évad 3.rész 8.2/10 (140 felhasználó szerint) 9/10 2016.03.07. AMC
2018. január 22. hétfő, 21:20 - DUNA TV
Jonathan ma már elfogadott az ő kísérete Roper, _him_ Ki ad egy új identitást, mintha Andrew Birch ingerlékeny Corkran Világossá teszi, hogy bízik _him_. Használata Barátsága Daniel és a hallás egy megdöbbentő kijelentést kiábrándulván Lady Langbourne Jonathan megbízható információt communiquer Angela Burr, aussi, aki keresi segítségével Juan Apostol, egy munkatársa Roper Ki leánya Nemrég öngyilkosságot követett el. Londonban az államtitkár a Foreign and Commonwealth Office és miniszter Geoffrey Dromgoole szkeptikusak Angela működését, és nincs tudatában, hogy az egyik szám elárulja tények Roper. Míg sleuthing a Roper házban Mallorca Jonathan aussi felfedezi Jed titkos. (google fordító)

1.évad 4.rész 8.6/10 (61 felhasználó szerint) 9/10 2016.03.14. AMC
Jonathan aki most már Andrew Birch megköti a fegyverüzletet Roperral és az oroszokkal. Kiderül a pénz angol felső körökből van. Jonathan lefekszik a Jeddel és ezért beijednek az angol hírszerzés és kiakarják menekíteni Pinet de ő inkább marad.

1.évad 5.rész 8.9/10 (161 felhasználó szerint) 9/10 2016.03.21. AMC

 Felismerve, hogy Angela Burr látta a névjegyek Roper gyanús árulás, de miután Jonathan bevallotta valódi kilétét, és célja, hogy Jed, ígéretes, hogy segítsen neki megszökni vele, ő úgy tesz, mintha ő véletlenül maradt a listán heverni, rámutatva a ujj Corcoran, aki hamarosan a helyzetben, hogy tagadja. Londonban Angela találja magát blokkolja az állandó titkárság osztálya, és azt mondta a Dromgoole hogy Amerikának szüksége van a fegyver által értékesített Roper. Ő kap intelligencia Jonathan amely reményei lehetővé teszi neki, hogy utolérjék Roper véreskezű de ő egy lépéssel előtte.Mert nem volt ott fegyver hiba voltak a határnál az amerikai katonák.

1.évad 6.rész 8.8/10 (165 felhasználó szerint) 9/10 2016.03.29. AMC
 Angela nem elkapni Roper véreskezű vezet bezárása az ő osztálya, de egy hívást Jonathan küld neki, és Joel Kairóba, ahol Roper azt reméli, hogy üzletet köt Freddie Hamid, barát a halott Sophie. Hála Jed Angela képes biztosítani dokumentumok terhelő Roper és Jonathan egyre közelebb kerül a bosszúálló Sophie. De Roper már gyanús mindkét Jed és Jonathan, így igények mindkettőt, és ha Jonathan, hogy őt le, mentse Jed és mentesíti Angela kell használnia, amit el kell végeznie a feladatát.
Ebben a részben minden kiderül.